fbpx
Close

Medicinsk fotvård

Den medicinska fotvården skiljer sig från pedikyr och vanlig fotvård. Här har man en mer grundläggande kunskap om hur underbenets och fotens ben, leder och muskler fungerar. Den medicinska fotvården förebygger och behandlar och lindrar sjukdomar och andra ohälsotillstånd i foten och underbenet.

Ta hand om dina fötter, ta hand om din kropp. Fötterna är vår grundpelare för kraftöverföring till resten av kroppen. En dåligt fungerande fot kan påverka hela kroppen. Det finns ingen kroppsdel som är så viktig för kroppen som helhet och som vi bryr oss så lite om som våra fötter. Det sägs att under en livstid så bär våra fötter oss 2 varv runt jorden, så ta hand om dem!

Har du lätt att få hälsprickor? Är stortån sned? Har du tjocka tånaglar? Gör det ont i benhinnorna när du springer? Känner du dig trött i fötterna? Har du problem med nageltrång? Eller har du problem med svamp eller vårtor? De flesta fotbesvär går att behandla. Hos mig på Lenas fötter får du hjälp och råd som är anpassade efter dina behov. Jag tar även emot psoriasis, reumatiker och diabetiker för fotvård.
medicinsk fotvård hos haga spa & hälsa